Troszkę Nałogowi Testerzy

Testujemy prototypy gier planszowych

#1 2014-04-08 10:20:50

Marcin Senior Ropka

Nałogowy tester

Punktów :   

Spotkanie organizacyjne TnT_29 kwiecień 2014_STRYCH

Cześć.
Słuchajcie, pod koniec kwietnia zapraszamy wszystkich na spotkanie organizacyjne krakowskiej grupy testerów (TnT).
Start - godzina 18.00 (testowanie gier już od 16.00)
Miejsce spotkania: Klub STRYCH, ul. Masarska 14, Kraków
Zainteresowani - wszyscy z Krakowa i okolic, którzy chcieliby wziąć udział w testowaniu prototypów, jak i ci, którzy chcą tworzyć i tworzą gry planszowe.
Liczba miejsc - w zasadzie nieograniczona (jedynie miejscem).

W trakcie spotkania chcielibyśmy poruszyć sprawy związane z działalnością grupy, jej ew. statusem, miejscem spotkań, celami jakie sobie grupa stawia, funkcjami jakie zostaną przydzielone niektórym osobom, itp.

To spotkanie ma na celu zebranie jak największej grupy ludzi tworzących gry.

Poniżej dopisujcie w odpowiedziach, jakie kwestie chcielibyśmy poruszyć.

Piszę o spotkaniu na tyle wcześnie, by każdy z zainteresowanych (w miarę mozliwośći) mógł zagospodarować sobie wtorkowe popołudnie i zaprosić kolegów/koleżanki/znajomych do tego, by pojawili się na spotkaniu.

Do biegu, gotowi... start !

#2 2014-04-22 05:49:39

Marcin Senior Ropka

Nałogowy tester

Punktów :   

Re: Spotkanie organizacyjne TnT_29 kwiecień 2014_STRYCH

Hej,
przypominam, że już za tydzień spotykamy się w krakowskim Strychu m.in. by potestować gry, ale przede wszystkim, by sie spotać w gronie autorów prototypów.
Wymienimy sie doświadczeniami, uwagami, sugestiami związanymi z tworzeniem gier.
Spotkanie rozpoczyna się o 16.00, a o 18,00 poruszamy kwestię grupy.
Proszę, powiadomcie znajomych, wyślijcie smsy do tych, którzy chcieliby projektować gry, czy chociażby testować nowe pomysły.
Frekwencja mam nadzieję pokaże, o jakiej silnej grupie krakowskich graczy/autorów mówimy.

Pozdro

#3 2014-04-24 20:04:59

ankeszu

Nałogowy tester

Punktów :   

Zatem, będę. Na 16 nie ma szans, z laborek się nie urwę jak z lektoratu, ale do 18 powinnam dotrzeć.

#4 2014-04-28 18:58:11

ankeszu

Nałogowy tester

Punktów :   

Spotkania ni ma. Bedzie w maju, info cdn

#5 2014-04-29 15:36:19

mGame

Tester

Punktów :   

Jak to? Właśnie tam jadę...

#6 2014-04-29 16:06:33

mGame

Tester

Punktów :   

Spotkania nie ma bo wtorki na strychu dopiero od maja. Eh.

#7 2014-05-02 19:09:16

Marcin Senior Ropka

Nałogowy tester

Punktów :   

Witam serdecznie
na początku chiałem Was bardzo przeprosić, że nie dałem znaku życia przed spotkaniem, na które osobiście zapraszałem. W niedzielę nad ranem wyjechałem do Berlina i byłem odcięty aż do środy wieczorem. Hardkor, jaki miałem... to trzeba opowiedzieć przy piwie.
Anekszu do mnie dzwoniła i dowiedziałem się, że spotkania testerów moga odbywać się od maja.
Ja jestem za tym, by spotkania się odbywały. Mamy silną grupę testujących, którzy działają dośc mocno i sdzkoda by było, by ta inicjatywa sie rozpłyneła, zwłaszcza, że...
od początku maja mamy rówież zapewnienie ze strony hexa, że będziemy sie mogli spotykać w soboty (od 10 do 18), w komfortowych warunkach tworzyć, omawiać i testować prototypy.
Jak zapewnie wiecie, hex jest mocno obstawiany, tak więc takie cykliczne spotkania będa jak znalazł.
Poza tym mam pewność, że Wojtek i Repek tak mocno nagłośnią sprawę o testach gier, że bedziemy mogli liczyć na nowe twarze w gronie testujących.

Zapraszam więc w najbliższy wtorek do Strychu, gdzie zarówno omówuimy zasady działania grupy TnT, a także potestujemy coś fajnego (ja mam taka małą karciankę wklimatach sci-fi).

Pozdro

#8 2014-05-06 09:43:24

Marcin Senior Ropka

Nałogowy tester

Punktów :   

Hej,
jak w temacie, tylko data inna:
Start - godzina 17.30 (testowanie gier już od 16.00)
Miejsce spotkania: Klub STRYCH, ul. Masarska 14, Kraków
Zainteresowani - wszyscy z Krakowa i okolic, którzy chcieliby wziąć udział w testowaniu prototypów, jak i ci, którzy chcą tworzyć i tworzą gry planszowe.
Liczba miejsc - w zasadzie nieograniczona (jedynie miejscem).

W roli tytułowej Galaxy of Trian, Podbój galaktyki and the last but not least, próba ustrukurali.... bez pompatyczności i zadęcia - wyznaczamy cele TnT

Pozdro

Stopka forum

RSS